CR-N700 valge PTZ / robotkaamera + AutoTracking

10 199.00 €

Erakordne 4K60P professionaalne PTZ-kaamera, mis pakub 12G-SDI ühilduvust ja klassi parimat iseteravustamist nutika automaatse tuvastamisega. Selle 1,0-tüüpi 4K sensor ja DIGIC DV7 protsessor koos kahepikslilise iseteravustamisega tagavad ülima pildikvaliteedi. 15-kordne optiline suum (30-kordne Full HD-s) jäädvustab detailse ja selge pildi, isegi öörežiimis. Voogedasta 4K60P ja HDR kvaliteedis IP-protokollide kaudu ning automatiseeri tootmist automaatse jälgimise ja tsükli loomise funktsioonidega.

Kontrollerid / juhtpuldid
RC-IP100 kaamerate kontroller

Canon RC-IP100 on kvaliteetne kaugjuhtimispult, mis teeb kaamerate juhtimise sujuvaks ja mugavaks. Varustatud multifunktsionaalse juhtkangi ja intuitiivse puuteekraaniga, võimaldab see puldiga hõlpsasti panoraamida, kallutada ja suumida, pakkudes täpset kontrolli kuni 100 PTZ-kaamera üle.


RC-IP1000 kaamerate kontroller (XC)

Juhtige ja jälgige kuni 200 kaamerat professionaalse PTZ Controlleri abil, mis on loodud pakkuma maksimaalset kontrolli ja mugavust. Sellel on 7-tolline multifunktsionaalne puuteekraan, ergonoomiline juhtkang ning suumi kiiknupp, mis tagavad täpsuse ja sujuva kasutuse igas olukorras.IP-ühenduse kaudu saate hallata oma otseülekandeid kuni 200 kaameraga, ilma et oleks vaja arvutit. Lisaks pakub kontroller SDI- ja HDMI-ühenduvust, pakkudes paindlikkust erinevates tootmiskeskkondades. Kohandatavad nupud, valikukettad ja juhtkang annavad teile täpse ja intuitiivse kontrolli igal hetkel. See on ideaalne tööriist, mis muudab keerulise kaameravõrgu juhtimise lihtsaks ja efektiivseks.


RC-SK5 kaamerate kontroller

SKAARHOJ RC-SK5 – Täiuslik kontroll mitme kaameraga produktsiooni jaoks. Avastage oma järgmine tase mitme kaameraga PTZ- ja videoproduktsioonis SKAARHOJ'i poolt Canoni jaoks eksklusiivselt loodud professionaalse kontrolleriga. RC-SK5 on varustatud võimsate funktsioonidega, mis annavad teile täieliku kontrolli ja loovuse, et viia oma produktsioon uuele tasemele.


SkaarHOJ PTZ Fly w/ Blue Pill kaamerate kontroller

Panoraami, kalluta ja pööra juhtkangi, et kontrollida oma kaameraidPTZ Fly w/Blue Pill Inside on kompaktse disainiga, kuid võimas tööriist, mis võimaldab panoraamida, kallutada ja pöörata juhtkangi, et saada täpne kontroll kaamerate üle. OLED-ekraanid kuvavad selgelt, milliseid kaamera seadeid sa kontrollid ja millised eelmäärangud on aktiveeritud.


SkaaHOJ PTZ View HallEffect kaamerate kontroller

PTZ View w/Blue Pill Inside on parim valik lihtsaks ja efektiivseks PTZ juhtimiseks, millel on sisseehitatud värvilised ekraanid, mis võimaldavad eelmäärangutele ligipääsu unikaalsel viisil. See kontroller sobib suurepäraselt PTZ kaamerate juhtimiseks ning koos teiste kontrolleritega muutub see kindlasti sinu lemmikpaneeliks PTZ juhtimisel.

Robotkaamerad (PTZ) ja lisad
Ceiling plate (CR-N500 / CR-N700)

Canon PTZ kaamera laekinnituse plaat on spetsiaalselt loodud CR-N500 ja CR-N700 kaameratele, pakkudes kindlat ja turvalist paigalduslahendust. See plaat võimaldab kaamera hõlpsat kinnitamist lae külge, tagades stabiilsuse ja täiusliku vaatenurga mitmesugustes keskkondades, nagu konverentsiruumid, kirikud või stuudiod. See on vastupidav ja usaldusväärne lahendus, mis sobib ideaalselt professionaalseks kasutamiseks, võimaldades PTZ kaamerate täpset ja diskreetset paigutust lae alla. Üks selline on komplektis aga juhtudeks, kus kaamera asukohta tuleb vahetada, siis on hea kui on kas laes, seinas või trussi küljes juba kinnitus olemas.

Tooteid samast grupist…

CR-N100 must PTZ / robotkaamera

CR-N100 valge PTZ / robotkaamera

CR-N100 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N100 valge PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N300 must PTZ / robotkaamera

CR-N300 valge PTZ / robotkaamera

CR-N300 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N300 valge PTZ / robotkaamera + Autotracking

CR-N500 must PTZ / robotkaamera

CR-N500 valge PTZ / robotkaamera

CR-N500 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N500 valge PTZ / robotkaamera AutoTracking

CR-N700 must PTZ / robotkaamera

CR-N700 valge PTZ / robotkaamera

CR-N700 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N700 valge PTZ / robotkaamera + AutoTracking

Ceiling plate (CR-N500 / CR-N700)