RC-IP100 kaamerate kontroller

2 299.00 €

Canon RC-IP100 on kvaliteetne kaugjuhtimispult, mis teeb kaamerate juhtimise sujuvaks ja mugavaks. Varustatud multifunktsionaalse juhtkangi ja intuitiivse puuteekraaniga, võimaldab see puldiga hõlpsasti panoraamida, kallutada ja suumida, pakkudes täpset kontrolli kuni 100 PTZ-kaamera üle.

CANON RC-IP100 – Täielik kaamerakontroll lihtsasti käeulatuses

See vastupidav ja kompaktne riistvaraline kontroller sobib suurepäraselt kasutamiseks professionaalses tootmiskeskkonnas, toetades IP-võrgu ja jadaühenduse kaudu kaamerate juhtimist. RC-IP100 abil saate reaalajas teha kiireid ja täpseid kohandusi, mis vastavad kõige nõudlikumate produktsioonide vajadustele.

Täiustage oma kaamerajuhtimise kogemust Canon RC-IP100 abil, mis ühendab endas täpsuse, usaldusväärsuse ja lihtsuse, pakkudes optimaalset kontrolli igas tootmisolukorras.

Juhtige eemalt kuni 100 kaamerat
RC-IP100 kaugjuhtimispult võimaldab hõlpsalt luua mitmekaameralise süsteemi üle IP-võrgu. Ühe operaatori ja LAN-kaabli abil saate hallata kuni 100 PTZ-kaamerat, muutes kaugproduktsiooni äärmiselt tõhusaks ja lihtsaks.

Hallake ja kohandage vaid ühe sõrmepuudutusega
Intuitiivne 7-tolline (17,78 cm) puuteekraan võimaldab kiiret kaamera haldust ja lihtsat lülitumist erinevate kaamerate vahel. Lisaks saate kiiresti kohandada olulisi sätteid, nagu teravus, valge tasakaal, katiku kiirus ja palju muud, vaid ühe puudutusega.

Täpne kontroll tänu multifunktsionaalsele juhtkangile
Multifunktsionaalne juhtkang tagab kaamera liikumise ja sätete täpse juhtimise. Juhtkangi peal asuvad nupud võimaldavad sujuvalt reguleerida suumi, teravust ja iirist, mis pakuvad täielikku kontrolli ka kõige keerulisemates võtete olukordades.

Täpne suumimine ideaalse võtte saavutamiseks
Professionaalne suumi kiiknupp võimaldab sujuvat ja täpset lainurk- ja telefoto korrigeerimist. Suumi juhtimine on sama täpne kui professionaalsetel videokaameratel, tagades laitmatu pildikvaliteedi igal võttel.

Määrake ja täiustage kohandatavaid nuppe
RC-IP100 võimaldab optimeerida seadeid erinevates tootmisstsenaariumites tänu kahele kasutaja määratavale nupule, kahele spetsiaalsele funktsiooninupule ja kohandatavatele juhtkangil olevatele nuppudele.

Hallake kuni 100 salvestatud positsiooni
7-tollisel puuteekraanil saate määrata kuni 100 eelseadistatud vaatenurka igale kaamerale. Lisaks saab salvestada ja taastada kuni kümme erinevat liikumisrada (panoraamimine, kallutamine, suumimine) vaid ühe nupuvajutusega, mis teeb keeruliste liikumiste täpse taasesitamise lihtsaks.

Paindlik ühenduvus
RC-IP100 pakub jadaühenduse ja LAN-i integratsiooni, mis teeb IP-põhiste PTZ-kaamerate juhtimise intuitiivseks ja paindlikuks. See annab teile vabaduse kohandada oma süsteemi vastavalt vajadustele ja luua sujuvalt töötav kaameravõrk.

Sobib toodetele

CR-N100 must PTZ / robotkaamera

CR-N100 valge PTZ / robotkaamera

CR-N300 must PTZ / robotkaamera

CR-N300 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N300 valge PTZ / robotkaamera

CR-N300 valge PTZ / robotkaamera + Autotracking

CR-N500 must PTZ / robotkaamera

CR-N500 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N500 valge PTZ / robotkaamera

CR-N500 valge PTZ / robotkaamera AutoTracking

CR-N700 must PTZ / robotkaamera

CR-N700 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N700 valge PTZ / robotkaamera

CR-N700 valge PTZ / robotkaamera + AutoTracking

Tooteid samast grupist…

RC-IP100 kaamerate kontroller

RC-IP1000 kaamerate kontroller (XC)

RC-SK5 kaamerate kontroller

SkaarHOJ PTZ Fly w/ Blue Pill kaamerate kontroller

SkaaHOJ PTZ View HallEffect kaamerate kontroller