Sennheiser TeamConnect Bar M UUS

1 990.00 €

TeamConnect Bar on kõige funktsionaalsem kõik-ühes konverentsiseade oma klassis
Bar M on osa Sennheiseri TeamConnect perest ja loodud vastama tänapäevaste koosolekute vajadustele. Sisseehitatud kaamera, mikrofonid ja kõlarid teevad need ideaalseks lahenduseks nii väikestele (TeamConnect Bar S) kui keskmise suurusega (TeamConnect Bar M) koosolekuruumidele. Seadmed ühilduvad hõlpsasti teie lemmikkoosolekuplatvormiga ning neid saab täiendada ka teiste Sennheiseri toodetega.

Tule ja proovi Overallis kohapeal

Usaldusväärne Sennheiseri helikvaliteet
Võimsad täissagedusega stereo kõlarid tagavad loomuliku kõne ja selge kuuldavuse. Sisseehitatud beamforming-tehnoloogia võimaldab sujuvat esinejate vahetust, pakkudes liikumisvabadust ja paindlikku ruumikasutust.

Paindlik ja tõhus seadistamine
Esimene kõik-ühes audio ja video baar turul koos integreeritud Dante toega! Lihtne laiendada lisamikrofonide või teise USB-kaameraga. Sisseehitatud DSP, PoE tugi ja ühe kaabli lahendus (Bar S) vähendavad juhtmerägastikku ja lihtsustavad paigaldust. Mitme kinnitusvõimaluse tõttu sobivad TC Bar lahendused igasse ruumi.

Kvaliteetne video
4K Ultra-HD kaamera on optimeeritud ja täiustatud AI-funktsioonidega nagu „Autoframing“ ja „Person Tiling“, tagades, et kõik osalejad on hästi nähtavad.

Haldus ja juhtimine
Sennheiser Control Cockpit võimaldab seadistusi vastavalt paigaldusasendile. Seadista Exclusion Zones, et välistada soovimatud helid, või prioritiseeri esinejat või lavaala Priority Zone abil.

Platvormide ühilduvus
Täielikult ühilduv ja sertifitseeritud suurimate UC platvormidega nagu Microsoft Teams ja Zoom ning kolmandate osapoolte juhtimissüsteemidega nagu Crestron, Extron, Lightware, Q-SYS jt.

Turvalisus
Seadistuse paroolikaitse ja krüpteeritud side vastavalt tööstuse parimatele tavadele (TLS 1.2). Kaamerakatik lisab privaatsust. BYOD (Bring Your Own Device) võimalus TC Bar S jaoks väikestes koosolekuruumides.

Viide tootja lehele - TeamConnect Bar lahendused

Sobib toodetele

CR-N100 must PTZ / robotkaamera

CR-N100 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N100 valge PTZ / robotkaamera

CR-N100 valge PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N300 must PTZ / robotkaamera

CR-N300 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N300 valge PTZ / robotkaamera

CR-N300 valge PTZ / robotkaamera + Autotracking

Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 must laemikrofon

Sennheiser TeamConnect Ceiling 2 valge laemikrofon

Sennheiser TeamConnect Ceiling Medium B/ MSB

Sennheiser TeamConnect Ceiling Medium W/ MSW

Tooteid samast grupist…

Sennheiser TeamConnect Bar S

Sennheiser TeamConnect Bar M

Bose Videobar VB-1 (demotoode)