CR-N100 valge PTZ / robotkaamera HEA HIND

2 399.00 €

CR-N100 on parim PTZ omas kategooria, parim autofookus, parim hämaravõimekus, suumides ainult üks 'stop' muutust (1,8-2,8), autotracking. Canon CR-N100 on varustatud 1/2,3-tüüpi 4K sensori ja võimsa DIGIC DV6 protsessoriga. Hübriidne iseteravustamine ja 20-kordne optiline suum koos pildistabilisaatoriga tagavad sujuva ja täpse kadreerimise nii lähedalt kui kaugelt. CR-N100 ühildub laia valiku IP-voogedastuse ning kontrollprotokollidega ehk ideaalne töövahend ettevõtetes, haridusasutustes, pühakodades ja reaalajas sündmuste edastamisel.

Hea kolmanda poole ülevaade kaamerast CR-N100

Tehnilised andmed – Canon CR-N100

4K UHD pildikvaliteet
Kaamera jäädvustab erakordse video kuni 4K UHD 30P eraldusvõimega, pakkudes 4:2:2 10-bitist kvaliteeti, mis sobib professionaalsetele produktsioonivajadustele.

DIGIC DV6 protsessor
Võimas DIGIC DV6 protsessor tagab kõrgetasemelise pilditöötluse erinevates keskkondades, võimaldades kaameral toimetada keerulistes valgustingimustes ja keerukates võtetes.

20× optiline suum
Kaamera pakub muljetavaldavat 20-kordset optilist suumi, mis katab fookuskauguse 29,3–601 mm (35 mm ekvivalent), andes võimaluse jäädvustada stseene nii lähedalt kui kaugelt.

Hübriidne iseteravustamine
Kaamera hübriidne iseteravustamissüsteem tagab kiire ja täpse teravustamise ka hämarates tingimustes, tagades selge ja detailse pildi igas olukorras.

IP-voogedastus ja kontrollprotokollid
Toetab mitmesuguseid IP-voogedastuse ja kontrollprotokolle, sealhulgas NDI|HX2, SRT, RTSP/RTP, RTMP/RTMPS, Canon XC ja standardne andmesideprotokoll, pakkudes suuremat paindlikkust voogesitustes ja juhtimissüsteemides.

Automaatne jälgimine
Kaameraga on kaasas automaatse jälgimise rakendus RA-AT001(Lite), mis võimaldab objekti automaatset jälgimist, parandades tootmise efektiivsust. Tasulise versiooni RA-AT001 abil saab lisada veelgi rohkem funktsionaalsust ja paindlikkust.

Sujuv ja täpne kaugjuhtimine
Kaamera pakub sujuvat ja täpset kaugjuhtimist, sealhulgas aeglast panoraamimist ja kallutamist kiirusel kuni 0,2 °/s, mis tagab täpsed liikumised igas võtteolukorras.

Väike ja kompaktne korpus
Canon CR-N100 kaamera on kompaktne ja kerge, kaaludes vaid 2,2 kg, mistõttu on seda lihtne paigutada erinevatesse produktsioonikeskkondadesse.

Paindlik ühenduvus
Kaamera pakub laia valikut ühendusvõimalusi, sealhulgas HDMI, LAN (PoE+), USB-C ja 3,5 mm helipesa, mis tagavad sujuva integreerimise erinevates süsteemides ja seadmetes.

Tooteid samast grupist…

CR-N100 must PTZ / robotkaamera

CR-N100 valge PTZ / robotkaamera

CR-N100 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N100 valge PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N300 must PTZ / robotkaamera

CR-N300 valge PTZ / robotkaamera

CR-N300 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N300 valge PTZ / robotkaamera + Autotracking

CR-N500 must PTZ / robotkaamera

CR-N500 valge PTZ / robotkaamera

CR-N500 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N500 valge PTZ / robotkaamera AutoTracking

CR-N700 must PTZ / robotkaamera

CR-N700 valge PTZ / robotkaamera

CR-N700 must PTZ / robotkaamera + AutoTracking

CR-N700 valge PTZ / robotkaamera + AutoTracking