CanoScan N670U


CanoScan N670U on turulolevatest A4-formaadi skanneritest kõige väiksema ruumivajadusega. Murdes lahti harjumuspärastest arusaamadest, pakub CanoScan N670U muuhulgas vertikaalse skaneerimise võimalust. Eemaldatav alus võimaldab skanneri 90-kraadise nurga alla tõstmist minimeerides ruumivajaduse ja võimaldades imelihtsat püstformaadis skaneerimist.

CanoScan N670U on erakordselt lihtne kasutada. Kasutaja poolt konfigureeritavad 3 EZ-nuppu viivad skanneri kasutuslihtsuse täiesti uuele tasemele. Sisesta originaal, vajuta sobivat EZ-nuppu - muu eest kannab hoolt Canoni tehnoloogia. CanoScan N670U EZ-nupud teevad võimalikuks kujutise skaneerimise, kopeerimise või e-posti teel saatmise, kasutaja peab ainult vajutama vastavale EZ-nupule.
Nagu kõigi Canoni toodete juures, on ka CanoScan N670U puhul väga oluline kujutise kvaliteet. Canoni LIDE-tehnoloogial põhinev sensor annab kasutaja käsutusse 600 x 1200 dpi optilise lahutusvõime ja 48-bitise värvisügavuse (24-bitise väljundiga), mille tulemuseks on elutruud värvid ja terav kujutis.
Paksemate originaalide skaneerimine on tänu Canoni paindlikule Z-kujulisele originaalikaanele kerge ja mugav. CanoScan N670U originaalikaas kohandub vastavalt raamatute ja ajakirjade paksusele. Õhuke ja stiilne taevassinine Z-liigend on skanneri lahutamatuks osaks.
CanoScan N670U kasutab kahte uut kujutise korrigeerimise tehnoloogiat. Neist esimene, QARE (Quality Automatic Retouching and Enhancement), eemaldab skaneeritavalt kujutiselt automaatselt tolmu ja kriimustused, mis võimaldab saada suurepärase skaneerimistulemuse ka näiteks vanade fotode puhul. Teine tehnoloogia reguleerib optimaalse tulemuse saamiseks automaatselt skanneri tooni- ja gammamääranguid - nii saavutatakse parim tulemus sõltumata originaali tüübist, olgu selleks foto, joonis või tekst.
Canon on välja arendanud uue võimsa skaneerimistehnoloogia mitme foto skaneerimiseks, mis kiirendab oluliselt skaneerimisprotsessi. Aseta lihtsalt kuni 10 fotot Z-liigendiga kaane alla ja vajuta EZ-nuppu. Tarkvara määrab kindlaks originaalide arvu ja skaneerib iga foto automaatselt, seades foto vajaduse korral ka õige nurga alla. Canoni uuendus teeb fotode skaneerimisest kiire ja lihtsa toimingu.
USB-liides teeb CanoScan N670U töökorda seadmise ja kasutamise lihtsaks ja mugavaks. Ainuke vajalik juhe on skannerit arvutiga ühendav USB-kaabel - saades toidet läbi USB-liidese puudub CanoScan N670U puhul vajadus vahelduvvooluadapteri järele.
CanoScan N670U-ga on kaasas tarkvarakomplekt nii PC kui Maci kasutajatele. See sisaldab uut “ScanGear CS-U” draiverit, uut “ScanGear Toolbox CS” skanneri juhtimise tarkvara, “ArcSoft PhotoStudio 2000” fototöötlustarkvara ja “ArcSoft Photobase” fotode mugavaks digitaalalbumis haldamiseks. Lisaks täiustab võimsat raud- ja tarkvaralahendust “ScanSoft OmniPage” OCR-tarkvara.