RF 28-70mm F2.8 IS STM

Hind: 1 399.00 €


Kompaktne, kerge ja kõrgekvaliteedilise suumobjektiiv, mis sobib suurepäraselt reisidele ning portreede ja maastike jäädvustamiseks. Kiire f/2,8 ava ja 5,5-astmeline optiline pildistabilisaator muudavad selle suurepäraseks just nõrgas valguses pildistamisel; ilmastikukindlus teeb sellest aga objektiivi, mida tahate kasutada iga päev.

•RF 28–70 mm standardsuum
•Kiire maksimaalne f/2,8 ava
•Kerge ja kompaktne disain
•5,5-astmeline optiline kujutisestabilisaator
•UD ja asfäärilised läätseelemendid
•STM-automaatteravustamine
•Teravustamis-/juhtrõngas

Avastage oma loomingulisus kiire f/2,8 avaga
Astuge järgmine samm loomingulise pildistamise suunas kiire f/2,8 avaga, mis julgustab teid pildistama nõrgas valguses ja eraldama pildistatavat objekti kauni ja madala väljasügavusega.


Väike. Kerge. Valmis minema kõikjale
Tänu uuele RF-kinnitusele ja objektiivi nutikale sissetõmbamismehhanismile on RF 28–70 mm F2,8 IS STM ainult 92,2 mm pikk ja kaalub vähem kui 500g. Ilmastikukindlus annab sellele ekstra kaitse ilmastiku eest.


Jäädvustage teravaid pilte silmapaistva stabiilsusega
Pildistage paigalpüsivaid pilte otse käelt – seda isegi väiksemate säriaegadega – tänu võimsale 5,5-astmelisele1 kujutisestabilisaatorile. UD ja asfäärilised läätseelemendid tagavad kirjeldamatu teravuse.


Jäädvustage fotosid ja videoid suurepärase kontrolliga toimuva üle
Võtke fookuse õõtsumise korrektsiooni ja täpse automaatteravustamisega suund kinoproduktsioonidele. Sosinvaikne STM-mootor võimaldab kiireid fotosid ja hämmastavalt sujuvaid teravustamise üleminekuid.

Keskenduge intuitiivse kindlustundega hetkele
Juhtrõngas/teravustamisrõngas võimaldab teil pildistamise ajal kiirelt säriaega, ava või ISO-t muuta. Täielikult käsitsi juhtimise jaoks kasutage lülitit AF/MF/CONTROL, mis annab juhtohjad teie kindlatesse kätesse.