RC-SK5 kaamerate kontroller

Hind: 3 999.00 €


SKAARHOJ RC-SK5 – Täiuslik kontroll mitme kaameraga produktsiooni jaoks. Avastage oma järgmine tase mitme kaameraga PTZ- ja videoproduktsioonis SKAARHOJ'i poolt Canoni jaoks eksklusiivselt loodud professionaalse kontrolleriga. RC-SK5 on varustatud võimsate funktsioonidega, mis annavad teile täieliku kontrolli ja loovuse, et viia oma produktsioon uuele tasemele.

SKAARHOJ RC-SK5 – Täiuslik kontroll mitme kaameraga produktsiooni jaoks

Avastage oma järgmine tase mitme kaameraga PTZ- ja videoproduktsioonis SKAARHOJ'i poolt Canoni jaoks eksklusiivselt loodud professionaalse kontrolleriga. RC-SK5 on varustatud võimsate funktsioonidega, mis annavad teile täieliku kontrolli ja loovuse, et viia oma produktsioon uuele tasemele.

See maailmakuulsate juhtpaneelide spetsialistide poolt loodud kontroller ühendab Canoni XC-protokolli professionaalse kvaliteediga juhtkangi, suumi kiiknupu, valikukettad ja eelseadistused. RC-SK5 pakub vajalikku mitmekülgsust ja täpsust, et luua innovaatilisi ja säravaid videosid – ja seda kõike teie käe all juhtpositsioonil.

Looge sujuv mitme kaameraga töövoog
Integreerige oma produktsiooni erinevaid kaameraid ja kontrollige neid kõiki tänu Canon XC protokollile. See võimaldab juhtida mitut PTZ-kaamerat koos Canoni videokaameratega IP-võrgu kaudu, luues sujuva ja tõhusa töövoo.

Kontrollige ja peenhäälestage täpse juhtimisega
Professionaalse kvaliteediga ja ergonoomiliselt kujundatud juhtkang pakub iga ühendatud kaameraga tundlikku ja täpset juhtimist. See tagab intuitiivse käsitluse, mis on oluline kvaliteetse videoproduktsiooni saavutamiseks.

Jälgige kõike sujuva ja täpse kontrolliga
Suumi kiiknupp võimaldab teha sujuvaid lainurk- ja telefoto üleminekuid nagu professionaalses videokaameras. Lisaks on määratud valikukettad iirise, teravustamise, punase ja sinise võimenduse ning Masteri ja Pedestali reguleerimiseks, tagades täieliku kontrolli ka keerulistes olukordades.

Nautige mitmekülgset juhtimist mitme juhtimiskomplektiga
RC-SK5 pakub kuni 20 juhtimiskomplekti, millest igaüks reguleerib nelja ülesannet, kokku võimaldades juhtida kuni 80 ülesannet. Programmeerige eelnevalt kaamera nurgad ja üleminekud, kõik eelmäärangud kuvatakse paneelil, mis teeb jälgimise ja juhtimise lihtsaks ja paindlikuks.

Ühendage laiema SKAARHOJ ökosüsteemiga
RC-SK5 ühildub muude SKAARHOJ toodetega, näiteks Frame Shot Pro külgpaneeliga, mis pakub veelgi intuitiivsemat juhtimist ja eelmääratud asendite värviliste kujutistega visualiseerimist.

Ühendage teiste kolmanda osapoole seadmetega
Täiendava tasulise litsentsiga võimaldab SKAARHOJ RC-SK5 teil vabalt laiendada ja kohandada süsteemi, ühendades seda teiste tootjate seadmete ja toodetega, andes teile suurema paindlikkuse ja võimalused produktsiooni täiendamiseks.