CR-N300 valge PTZ / robotkaamera + Autotracking

Hind: 3 649.00 €


CR-N300 teeb sisu loomise ja voogedastamise mugavaks ja lihtsaks. Kaamera 1/2,3-tolline 4K UHD CMOS-sensor koos 20-kordse pildistabilisaatoriga optilise suumiga tagab terava ja selge pildikvaliteedi. Tänu mitmekülgsetele voogedastus- ja juhtimisprotokollidele ning tootmise automatiseerimise võimalusele, mis põhineb automaatse jälgimise rakendusel RA-AT001(Full), sobib see kaamera ideaalselt erinevatesse produktsioonikeskkondadesse.

Huvitav kliendijuhtum kasutades Canon CR-N300 kaameraid.
Kuidas hoida ühendust üle 400 000 inimesega, kes vajavad juhendamist ja juhtimist pandeemia ajal?
Just selle küsimuse ees seisis Hollandi Drenthe provintsi kohalik omavalitsus. Õnneks, tänu Canon PTZ kaamerate abile, aitas Drenthe provintsi sisestuudio neil hoida kohalikku avalikkust pidevalt ajakohasena. Ettevõte - Provincie Drenthe / Drenthe, Holland.


Tehnilised andmed

4K UHD pildikvaliteet
1-/2,3-tolline CMOS-sensor tagab vapustava 4K UHD pildikvaliteedi, mis sobib suurepäraselt nii professionaalseks tootmiseks kui ka voogedastuseks.

20-kordne optiline suum
Kaamera pakub 20-kordset optilist suumi, mis ulatub lainurgast kuni telefotoni, võimaldades jäädvustada teravaid ja selgeid pilte ka suurel kaugusel.

DIGIC DV6 protsessor
Võimas DIGIC DV6 protsessor tagab suurepärased tulemused igas olukorras, optimeerides pildi ja video kvaliteedi erinevates valgustingimustes.

Voogedastuse ja kontrollprotokollid
Toetab mitmeid voogedastuse ja juhtimisprotokolle, sealhulgas RTMP/RTMPS, NDI|HX*, RTP/RTSP, SRT, FreeD ja Canoni XC protokoll, pakkudes paindlikkust erinevates tootmiskeskkondades.

NDI on ettevõttele NewTek, Inc. kuuluv registreeritud kaubamärk Ühendkuningriigis ja teistes riikides.
Hübriidne iseteravustamine
Kaamera hübriidne iseteravustamise süsteem tagab kiire ja täpse teravustamise, isegi vähese valguse tingimustes, et kindlustada selged ja teravad pildid.

Optiline pildistabilisaator
Sisseehitatud optiline pildistabilisaator tagab kaamera sujuva ja stabiilse liikumise, pakkudes suurepärast stabiilsust ka panoraamimisel ja suumimisel.

Automaatse jälgimise funktsioon
Tasuta automaatse jälgimise rakendus RA-AT001(Full) võimaldab objekti automaatset jälgimist, pakkudes lihtsamat tootmise automatiseerimist isafunktsioonide ja suurema paindlikkusega.