DW-100 DVD kirjutaja


DW-100 teeb DVD-plaatide loomise lihtsaks. Lihtsalt ühendage seadmega ühilduv Canoni kaamera, valige soovitud kaadrid ning kirjutage video DVD-plaadile. Videot on võimalik salvestada nii kõrg- kui ka standardlahutusega. Lisaks mängib see DVD-kirjutaja ette ka AVCHD vormingus plaate.

• Salvestage kõrg- või standardlahutusega videoklippe otse DVD-plaadile
• 3-sammuline töötamine - ühenda, vali ja kirjuta
• Lihtne kasutajaliides - ainult kolm klahvi
• Taasesitab AVCHD vormingus DVD-plaate
• Võimalik salvestada mitu tundi videot ühele plaadile (DVD-R DL)
• Võimalik kasutada esitusloendeid
• Stiilne ja kompaktne
• Võimalik kirjutada fotofilme
• USB 2.0 liides
• Ühildub Canoni välkmälule ja kõvakettale salvestavate videokaameratega

Lihtne DVD-plaatide kirjutamine
Lihtsalt ühendage DW-100 ühilduva Canoni videokaameraga, et salvestada oma videoklipid otse DVD-plaadile ilma arvutit kasutamata. HD-video salvestatakse DVD-plaadile kõrge kvaliteediga AVCHD-vormingus.

Ühenda, vali ja kirjuta!
DW-100 on loodud mõeldes kasutusmugavusele. Lihtsalt ühendage seadmega kaamera, valiga videoklipid ning kirjutage need DVD-plaadile.

Väga lihtne nupustik
Seadme nupustikul on kõigest kolm klahvi – sisse/välja lülitamiseks, kirjutamiseks ning plaadi väljutamiseks. DVD-plaatide loomine pole kunagi lihtsam olnud.

AVCHD-plaatide mängija
Ei ole mingit vajadust osta eraldiseisev HD-plaatide mängija. Salvestatud AVCHD plaate saab taasesitada ühendades DW-100 kaamera abil televiisoriga. Standardlahutusega filme saate aga taasesitada kasutades tavalist DVD-mängijat.

Pikemad salvestusajad
DW-100 ühildub DVD-R DL kahekihiliste plaatidega. Ühele sellisele plaadile mahub kuni 3 tundi HD-videot, mis tee seadme ideaalseks video arhiveerimiseks või jagamiseks.

Kolm varundamisvõimalust
Paljundage DVD-plaadile kogu kaamera mälus olev materjal või ainult uued ja muudetud failid. Lisaks on võimalik luua kaameras taasesitusloend videolõikudega ning kirjutada failid DVD-plaadile selle alusel.

Kompaktne ja stiilne
Soliidse joonega DW-100 sobib ideaalselt elutuppa. Kuna seade on nii kompaktne võib ta kaasa võtta ka reisile, et sealt vajadusel kas või videopostkaarte saata.

Fotofilmid
DW-100 konverdib ise kaameras olevad JPEG-failid slaidiesitluseks ning salvestab selle fotofilmiks- lihtne ja lõbus viis oma piltide jagamiseks pere ja sõpradega.

Kiire ühendus
Kiire USB 2.0 Hi Speed liides tagab, et video salvestatakse DVD-plaadile ilma viivitusteta.

Ühilduvus
DW-100 ühildub kõigi Canoni mälukaardile või kõvakettale salvestavate videokaameratega.